• Here

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy barátomnál 1 hónappal ezelőtt hererákot állapítottak meg, és eltávolították a jobb heréjét!Ennek hallatán utána néztem az interneten, van önvizsgálati mód!Ezt elvégezvén a jobb herém hátlulján lent egy pici kis csómó szerű valami tapintható, amit néha elég nehez talok meg!Tompa húzódást vagy fájdalmat érzek a has alatt és a jobb oldalt a derekamon, de általában csak a derekamon, valamint a jobb herében bizsergő érzést, ez néha kellemetlen érzés is mikor mondjuk farmerban leülök!A herén kívül elváltozást nem tapasztalok! Az lenne a kérdésem hogy ön szerint nagy a baj, és mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a here témában

        Kedves Kérdező! A hererák a here állományában növő fájdalmatlan göb. Ha jól értelmezem panaszait, akkor a leírás nem ennek felel meg. De! Panasza mindenképp urológiai szakvizsgálatot igényel. Sokszor a hasi fájdalom a herékbe sugárzik, és ilyenkor gyakorlatilag hasi izomlázról és nem urológiai eltérésről van szó, ebben a tekintetben megnyugtathatom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 25., 09:52; Megválaszolva: 2010. november 29., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés