• Elkeseredve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        6éve vesecisztám volt nem csináltak az orvosok semmit pedig sulyos véres vizeléssel járt.2évig jártam az orvosokat aztán elmult.1éve ujra jelentkezett a véres vizelés és görcs a háziorvosom irt gyogyszer 1hét után elmult a fájdalom. azota sem jelentkezett semmilyen fájdalom, de egy ideje gyakori vizeléssel küszködöm néha ki sem merek lépni a lakásbol mert 5 percet nem birok ki és olyan sulyos h begörcsölök és atto, félekh összeesem. nagyon zavar a dolog és azt vettem észre hogy stress hatására erösödik alhasi fájdalommal társulva.az orvosom nem vesz komolyan és csak kis semmiségnek gondolja,mindig azt mondják h semmi bajom.nem tudom ezekszerint csak bebeszélem magamnak, vagy idei alapon lehet ilyen? nemtudom mit csináljak, borzalmas ugy élnem h bárhol rámjöhet...és ha nem lesz a közelben wc mit csinálok ezért nem megyek soha sehová.naagyon elvagyok keseredva remélem végre választ kapok.elöre is köszönöm.

        Dr. Kocsis István válasza a vizelési panasz témában

        Tisztelt Olvasónk! A vesecysták teljesen ártalmatlan elváltozások, amelyek görcsöt, vérzést nem okoznak. Véres vizelet és fájdalmas, gyakori inger oka inkább alsó húgyúti, vagy nőgyógyászati gyulladás lehet. Ezt egyértelműen katéteres vizeletvizsgálattal lehet eldönteni. A gyulladás, különösen ha gyakorta visszatér, lehet leki eredetű. Az immunrendszer működését lerontja minden huzamosabb fizikai, szellemi, lelki túlterhelés. Az ilyen típusú gyulladások kifejezetten párkapcsolati, vagy munkahelyi problémák esetén lángolnak fel. Tehát javaslom, hogy keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol végeznek katéteres vizeletvizsgálatot. Amennyiben az negatív, két lehetőség a leggyakoribb: vagy nőgyógyászati gyulladása van, vagy a hólyagba gomba kúszott be.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 11., 10:07; Megválaszolva: 2010. november 17., 23:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés