• Heregolyók érzékenysége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Láb kőrőm gombásodásom volt azzal kezeltek. Lamisil tablettát szedtem és pár hét után azt vettem észre, hogy a mintha szoritanának a here golyolyaim olyan érzésem van mindig mikor szűk a nadrág és nyomná valami vagy szoritanák. Nem tudom őssze fűggésben van e a tablettával. Mikor már járkálok akkor is érzem és elég kellemetlen. Mit javasolnak mit tegyek. Lehet, hogy a vesekővem fájdalma sugárzik ki. Előre is kőszőnőm é várom válaszát mert már minden rossz jár a fejemben.

        Dr. Boros Miklós válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező! A gyógyszert a fájdalom okaként kizárnám. A kétoldali herefájdalom oka lehet a szoros alsónemű, fertőzés. Keressen fel urológiai szakrendelést, egy rutin vizsgálat közelebb visz a fájdalom kiderítéséhez.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 10., 14:06; Megválaszolva: 2010. november 15., 08:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés