• Vesebetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T CIM 35 ÉVES VAGYOK 5 ÉVVEL EZ ELÖTT VOLT EGY VESEKÖVEM AMI VIZELET ÜRÍTÉSKÓR TÁVOZOTT KB 2 HETE DERÉK FÁJÁSSAL ALHASI FÁJDALOMMAL SÜRŰ VIZELÉSI INGERREL VALAMINT ENYHÉBB TOLÓ FÁJÁS ÉRZÉSIVEL ELMENTEM AZ ORVOSHOZ KAPTAM ANTIBIOTIKUMOT BE IS SZEDTEM MOST MÁR CSAK SŰRÜ VIZELÉSI INGEREM ÉS HŰVELYBEN ÉRZŐ SZÚRÓ CSIKARÓ FÁJDALMAIM VANNAK AMI VIZELÉSKOR ÉS UTÁNNA ERŐSEBB SZERETNÉM TUDNI HOGY MEGINT VESEKÖVEM VAN ? ÉS MIT KELL TENNEM HOGY KI ÜRÜLJÖN ?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a urológia témában

        Lehetséges. A vesegörcsöt követő sűrű vizelési inger általában a kő "megszületését" jelzi. Bő folyadék illetve különböző kőhajtó gyógynövénykivonatok szedése segíthet. Antbiotikumot pedig ne szedjen.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 10., 06:14; Megválaszolva: 2010. november 12., 20:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: