• Felmaródás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az ön válaszálva reagálva, nem az aktustól és nemis spontán szakad fel a gyógyuló hámréteg, hanem a nap folyamán a farmer alatt.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pénisz témában

        Ha nem spontán szakad fel, hanem irritáló tényezőtől (jelen esetben a farmer), akkor amíg meg nem gyógyul, steril, Neogranormonos fedőkötést tegyen rá.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 09., 15:51; Megválaszolva: 2010. november 10., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés