• Állandó felfázás+hüvelykúp???folyt.köv.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        korábban feltett kérdésemre való válaszra reagálva: volt hüvelyváladék vétel ,de nem találtak semmit. Voltam góc vizsgálaton, hogy hol lehet gyulladásom, de azon sem találtak semmit. A véremben sok volt az antistreptolisin és a fehérvérsejt, arra úgyszintén antibiotikumot kaptam. Mégis mindig visszatér ez a probléma. A hüvelykúpot is úgy irták fel hogy a váladékvizsgálaton sem derült ki semmi, hogy mi a probléma, csak felírták és ennyi. Egyéb lehetőségek??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Amennyiben nem nőgyógyászati az eredet, akkor megpróbálható még kivizsgálás esetleg gombás urológiai fertőzés irányába, mert előfordul, hogy egy gomba betelepszik a hólyagba, azt a baktérium felülfertőzi és csak a baktérium tenyészik ki a vizeletből a vizsgálatok során, pedig nem ez az alapvető kórokozó. Sokszor nem derül ki pontos kiváltó ok, ilyenkor megpróbálható a tartós antibiotikum szedés megelőzés céljából, ez több hónapig szedhető. Keressen fel egy urológust, mutassa meg az addigi lelteit, a kolléga gondozásba fogja önt vnni, és remélhetőleg fog tudni segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 27., 15:35; Megválaszolva: 2010. szeptember 29., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés