• Nemi szervi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Én három napja írtam Önnek és vissza is válaszolt. Sajnos a képet nem tudom valamiért elküldeni, nem engedi a rendszer. A háziorvosom meg csak 2 hét múlva tud időpontot adni. A tüneteim újra leírom, hátha tud ajánlani addig valami kezdetleges kezelést. Ha a bőrt hátra húzom akkor a fityma piros és fehér pattanás szerű pontok vannak rajta. Van ahol csak egy van ahol csoportjával. Nem viszket, nem fáj, a fehér pontokat ki sem lehet nyomni. Ön akkor a megnagyobbodott mirigyekre gondolt a fehér pontok ügyében. Arra van valami kezelés? Valami kenőcs vagy gyógyszer amit vény nélkül lehet kapni, ameddig nem jutok el a háziorvosomhoz vagy nem tudok képet feltölteni? A mirigyek megnagyobbodása mitől lehet? Ügyelek a rendszeres és normális tisztálkodásra. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: P. Sz.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pénisz témában

        Kedves P.Sz.! A megnagyobbodott mirigyek a serdülőkori hormonhatások miatt vannak, nem igényelnek kezelést, hatékony kezelés nincs is ellenük. De nyugodj meg, a férfitársadalom nagy részét érinti a probléma, csak senki sem szeret dicsekedni vele. Sajnos továbbra is csak azt tudom írni, hogy látatlanban biztos diagnózist nem tudok mondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 24., 19:01; Megválaszolva: 2010. szeptember 27., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés