Hererák

Jó napot kívánok! 30 éves vagyok. Jelenleg kemoterápiás kezelése alatt állok jobboldali hererák miatt. Az lenne a kérdésem, hogy a kezelés alatt kiújulhat a másik oldalon a hererák? Erre azért vagyok kíváncsi, mert 2-3 napja a meglévő herémnél hasonló fájdalmak és panaszok jelentkeztek( a hátfájdalmam 1-2 hete van a jobb oldalon a lapockánál). Önvizsgálat során enyhe érzékenységet éreztem, de csomót és elváltozást nem észleltem, mint az előzőnél. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza a hererák témában

Tisztelt Olvasónk! Aggodalma nagy valószínűséggel alaptalan. Panaszai inkább a gerinc melletti izomzatból származhatnak. A hererák, különösen a kezdeti stádiumban fájdalmatlanul nő.

Kérdés: 2010. szeptember 19., 20:52; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 11:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?