• D-mannose por - felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Orvosi szempontból mi a véleményük erről a D-Mannose porról? Reklám, vagy tényleg hatásos a hólyaghurut kezelésében? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Kocsis István válasza a húgyúti fertőzés témában

        Tisztelt Olvasónk! Az Ön által leírt táplálékkiegészítővel nincs tapasztalatunk. A készítmény leírása alapján a hólyaghurut tüneteinek csökkentésére alkalmas, tehát antibiotikus kezelés kiegészítésére.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 14:34; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés