Fertőzés

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám hogy a fitymámon belül 2 db puha kb 2-3 mm átmérőjű gyűrű szerű puha bőr színű képződmények jelentek meg. Nem viszketnek és nem is fájnak de elég zavaróak... eddig kezeltem őket canestennel és bye wart al de nem vettem észre változást. Kérem segítsen válaszával! előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

Tisztelt Kérdező! A leírt elváltozást okozhatja vírus fertőzés, de lehet, hogy teljesen normális és aggodalma alaptalan. Ez vizsgálat nélkül nem lehet eldönteni. Keressen fel urológiai szakrendelést, nehogy a házi kezelés többet ártson, mint használjon.

Kérdés: 2010. szeptember 04., 12:28; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 20:59
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?