• Herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot kivanok Az a problemam, hogy onkielegites utan a jobb herem rettenetesen faj, olyan mertekben, hogy hozogni is alig birok. ez akkor kovetkezik be ha mondjuk 2-3 nap utan van csak magomlesem de meg mielott magomlesem lenne mar akkor is faj a herem . A heremtol jobb oldalon a hasam elso reszen is faj. De nem gyenge fajdalomrol van szo nagyon eros gorcs szeru fajdalom. Ezek utan a vizelet urites is faj ( a hugycsovemben csipos erzesem van, egy ideje hoszabb ido kell hogy elinduljon a vizelet nemcsak magomles utan hanem altalanosan is. Van olyan hogy magomles utan a herem mogott (alatt) is szorito erzesem van. Mi lehet ez? A valaszt elore is koszonom es az ekezetekert elnezesuket kerem !

        Dr. Boros Miklós válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt kérdező! Gyulladás alpaos gyanúja miatt kivizsgálás szükséges. Keressen fel urológiai szakrendelést. Történjen vizeletvizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 07:44; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 16:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés