• Éjszakai vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr! Kb. 4 hónapja tartó éjszakai vizelésem van. Mindig felébreszt az inger 2-3 alkalommal. Emiatt másnap fáradt vagyok. Minden alkalommal viszonylag kis mennyiség ürül. Csípő érzés nincs, ill akadozó, elvéknyuló vizeletsugár sincs. Voltam vizeletvizsgálaton, amely negatív lett. A körzetim azt mondta, hogy normális jelenségről van szó, és fogjam vissza az esti folyadékfogyasztást. Azonban ezesetben is mennem kell toalettre minimum 2-szer. Nem tudom mi tévő legyek, arra is gondoltam, hogy esetleg a prosztatámmal van valami gond. De ilyen fiatalon? Tünetek nincsenek, amelyek prosztatagyulladásra engednének következtetni. Próbáljak ki esetleg valamilyen gyógynövényt? Köszönöm válaszát.

        Dr. Kocsis István válasza a éjszakai vizelés témában

        Tisztelt Olvasónk! Egyenlőre javaslok egy gyógyteát: kisvirágú füzike reggel-este 1-1 bögrével. Amennyiben panaszai nem szűnnek, javaslom, keressen fele egy urológiai szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 14:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés