• Változás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Nagyon alapos vizsgálat, és ábraelemzés után úgy néz ki a helyzet, hogy egy kis kiálló valamit találtam a jobb herémen, amire azt hittem hogy a mellékhere vége, hogy a vastagodás miatt odáig látszik, de úgy üt át a bőrön melegvizes fürdő után mint a mellékherében található ciszta csak még nincs akkora. Nyomásra érzékenységet találokde ez inkább maga a here ami érzékeny a környéken. Létezik hogy nem vette észre a doktor aki vizsgált 2x, és az ultrahang, mert amikor a vizsgálatok voltak ,akkor alig volt bedagadva és csak átfutottak rajta. Ez ha így átlátszik mi lehet? ciszta v daganat? v vmi sérülés? az ultrahang csak kimutatta volna nem? Köszönöm a választ

        Dr. Csuth Ágnes válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező! Az ultrahang a cystákra igen érzékeny. A here és mellékhere vizsgálatára nagyon jó. Panaszmentesség esetén nem kell aggódni. A herefüggeléket is nehezen, de ki lehet tapintani, ami valóban kicsi.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 24., 19:33; Megválaszolva: 2010. július 27., 08:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés