• Miért kell egy folytába pisilnem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyfolytába ugy érzem hogy pisilnem kell,a nőgyógyász irt fel monural por-t amit megittam,de ugyan ugy kell még mindig.... nem tudom terhesség állhat a háttérben?Szedek fogamzásgátlót,ugyhogy nehezen tudnám azt elképzelni,de viszont semmi nem féj amikro pisilek,nem olyan érzés mintha fel lennék fázva...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vizelési panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A leggyakoribb ok a húgyúti fertőzés. Az egyszeri Monural nem zárja ki a fertőzést. Vizeletvizsgálat szükséges, ezt követően célzott kezelés. Fogyasszon bőségesen folyadékot és fokozott higiénia a következő napokban.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 24., 15:29; Megválaszolva: 2010. július 26., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés