• Mivel kezelhető?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Probléma helye a Hímvesszőmön található. Régebben sok önkielégítést végeztem, ezért a makkom érzékennyé vált és sokszor kisebesedett a makkom hegye (húgycső nyílásnál). Azóta próbáltam az önkielégítést máshogy végezni, kerülve a makkommal való közvetlen érintkezést, de nem gyógyult meg. 1-1 erőltetés (óvszer, önkielégítés) után egész élénk piros a makkom hegye, a húgycső nyílás baloldali része olykor az óvszer belsejében vérnyomok is találhatóak. Közelről nézve úgy látom mintha ott hiányozna egy kis hám réteg. Nem látok jelenleg gyógyulást pedig 2 hete élek szexuális életet. Ami még érzékeny szokott lenni bár kevésbé, az a makkom hátulsó része a fitymafék melletti mindkét oldalon. Orvoshoz óckodva mennék el, ezért kérném az ön segítségét. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel B.Gábor!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a urológia témában

        Kenje be Neogranormonnal, és kerülje a nemi életet teljes hámosodásig. Ha így sem múlik, keressen fel urológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 24., 10:29; Megválaszolva: 2010. július 26., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés