Herefájdalom

A párom nevében kérdeznék. Egyik együttlétünk után, talán egy hónapja, a bőr és a fityma találkozásánál a bőr mintha megszakadt volna, enyhén vérzett is. Azóta ez a rész érzékennyé vált (piros volt), és nem javult. A szakorvos Neugranormon kenőcsöt javasolt. Pár nap után a fájdalom erősödött, és olyan mintha már körkörösen lenne begyulladva a bőr és a fityma érintkezése. 2 hetet kell várni a kivetkező szakorvosi időpontig. Addig hagyja abba a kenőcs használatát? Mi lehet ennek a fájdalomnak/gyulladásnak az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza a here témában

Véleményem szerint fitymafék beszakadásról lehet szó. Ilyen esetekben elvégezhető a fitymafék teljes átmetszése, mely kisebb beavatkozásnak számít. Amennyiben gyulladást észlelnek, inkább fertőtlenítő hatású kenőcsökkel (betadinos) érdemes próbálkozni, sajnos terméknevet nem adhatok meg.

Kérdés: 2010. július 16., 17:45; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:27
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?