• Babát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! 9 éve hogy a kisfiam császárral megszületett, azóta szeretnénk még egy babát (nem védekezünk), de nem sikerül.Párommal együtt mindketten kivizsgáltattuk magunkat , nekem nincs problémám, a páromnak azt mondták túl sűrű a spermája,de ezen kívül semmi baja. Azt tanácsolta a vizsgálatot végző orvos , hogy szedjen nyákoldót. Megtette,de mégsem sikerül a babát összehozni pedig nem próbálkozunk görcsösen csak amikor jólesik. Legyen szíves adjon tanácsot mit tehetnénk még. Előre is köszönöm

        Dr. Csanádi Gábor válasza a meddőség témában

        Érdemes megnézetni, nics-e a férjének véletlenül herevisszér tágulata, ill. a káros szenvedélyeket sem árt félre tenni (dohány, alkohol), a kávé nem árt. Emellett férfivitamint, vagy legalábbis nagy dózisban C és E vitamibt szedhet (hatás kifejlődés több hónap is lehet!). További sikertelenség esetén MEDDŐSÉGI nőgyógyász un. együttlét utáni méhnyaknyák vizsgálatot végezhet ill. inszeminációt javasolhat.


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 13., 10:25; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés