Mi a bajom?

Általános iskolás koromban az orvos azt mondta a herémen található búbokra, hogy nyirok-mirigy túltermelésem van. Ezek körömnyi kiemelkedések, amik begyulladnak és kifakadnak pattanás-szerűen. Esztétikai szempontból és a gyulladásos időszak fájdalmai miatt szeretném eltávolíttatni. Van erre lehetőség egyáltalán? Illetve szeretném tudni, hogy mi a pontos "betegség". Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza a here témában

Pontosan, a leírtak alapján, nem tudok válaszolni kérdésére. Mindenképpen szükség lenne egy urológiai, de még inkább egy bőrgyógyászati vizsgálatra.

Kérdés: 2010. június 29., 14:35; Megválaszolva: 2010. július 07., 16:15
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?