• Foglalkozzam-e az urológiai UH leletemmel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni, hogy 3 éve voltam utoljára urológián és ott csináltak UH-ot. A bal vese kp. részén 10 mm-es meszes falu centralis cysta. Jobb vese alsó pólusában 4 mm-es echodens képlet található bizonytalan hangárnyékkal. Közben terhes voltam és nem foglalkoztam magammal, csak amikor gennyeset és véreset pisiltam, mentem el a háziorvoshoz, aki tenyésztés után mindig antibiotikumot írt fel.. A sűrű húgyhólyag gyulladásnak lehet hozzá köze? Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a urológiai panasz témában

        A veseciszta követést igényel, ráadásul a másik képlet jellegét is tisztázni szükséges, tehát mindenképp szükséges az urológiai kivizsgálás. A veseciszta és a vesében lévő elváltozások, fejlődési rendellenességek hajlamosíthatnak vesemedence-gyulladásra, fertőzésre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 28., 22:07; Megválaszolva: 2010. június 30., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés