Komoly?

jo napot kivanok! azzal a kerdesssel fordulok onhoz, h en a hereimben erzek ien csomokat. ez igy sima allapotban nem latszik, csak ha fol emelem.es ha megtapogatom is erzem h van vmi.halottam egy oan betegsegtol h varikocsel. talan ez a neve, ritkan szokott fajni.szerencsere. nem is erzem h nagy. a hereim ugyanugy visszamennek es leereszkednek mintha teljesen egezseges lennek.engem csak az a csomo zavar ott.vajon mennyire lehet sulyos ez? ez volt a regi kerdesem..na es most az lenne h ez mennyire koomoj? mutet nelkul is meguszhatom, mert a sziv problemaim is vannak es lehet h kockazatos lenne a dolog.mutet nelkul nem lehet valamivel kezelni? nem oan nagy ez a csomo

Dr. Csuth Ágnes válasza varicocele témában

A férfi meddőség 40%-ában a varicocele az ok, tehát a nemzőképesség függ a műtéttől. A pontos diagnózis és a teendők elbírálásához szükséges azonban az urológiai vizsgálat, hogy valóban erről van-e szó.

Kérdés: 2010. június 28., 17:18 ;Megválaszolva: 2010. június 30., 10:06
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Varicocele-műtét utáni...
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő: Varicokele-műtétem volt. Azt az utasítást kaptam, hogy két hétig ne szexeljek utána. A 12. napon...
Bal oldali varicokele mûtétem volt, 2...
Tisztelt Doktornö/úr! Amint azt már fentebb is említettem, hereviszér tágulatot allapítottak meg nálam, amit lassan két hete meg is operáltak. A...
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...