Vajon mennyire súlyos?

jo napot kivanok! azzal a kerdesssel fordulok onhoz, h en a hereimben erzek ien csomokat. ez igy sima allapotban nem latszik, csak ha fol emelem.es ha megtapogatom is erzem h van vmi.halottam egy oan betegsegtol h varikocsel. talan ez a neve, ritkan szokott fajni.szerencsere. nem is erzem h nagy. a hereim ugyanugy visszamennek es leereszkednek mintha teljesen egezseges lennek.engem csak az a csomo zavar ott.vajon mennyire lehet sulyos ez?

Dr. Csuth Ágnes válasza varicocele témában

A tapintott eltérés megfelelhet varicocelének, de pontosat mondani csak vizsgálat után lehet. Mindenképp keressen fel urológust, ugyanis ha varicoceléről van szó, az melegíti herét, így a spermiumok termelődését rontja.

Kérdés: 2010. június 26., 22:15 ;Megválaszolva: 2010. június 28., 14:27
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Varicocele-műtét utáni...
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő: Varicokele-műtétem volt. Azt az utasítást kaptam, hogy két hétig ne szexeljek utána. A 12. napon...
Bal oldali varicokele mûtétem volt, 2...
Tisztelt Doktornö/úr! Amint azt már fentebb is említettem, hereviszér tágulatot allapítottak meg nálam, amit lassan két hete meg is operáltak. A...
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...