• Duzzanat van a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy Eddigi még egy kérdésem sem lett megválaszolva, azért próbálkozom. A a péniszen középtájt egy hatalmas duzzanat, tapintással érezhető a bőr alatt egy kemény csomó, és mellette mintha egy ér vagy ín megkeményedett volna. Semmilyen egyéb jel (gyulladás, stb.) nincsen. Kicsit olyan, mintha meg lett volna az ér erőltetve. Mitől lehet ez? Mivel kezelhető esetleg vény nélkül? Ha lehet a korábbi kérdéseimre is várnám válaszukat. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz probléma témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt véna teljesen természetes és normálisnak tűnik. Nincs teendője. Megerőltetni nem tudja.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 23., 07:13; Megválaszolva: 2010. június 23., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés