• Görcsös fájdalom a hüvelynél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múlt év 07.hó -tól  1 hónapig      félóránkénti   görcsös fájdalmam volt a hüvely felől.  Vizelési inger, vizelet alig..Labor vizsgálat nélkül kaptam .antibiótikumot.Jobb lett, de  12.hó  végén már alig ettem.Tünetek: fagyás érzett.hirtelen pisilési inger,erőtlenség, Háziorvos  diagnózisa   : keveset  sokat gyalogoljak. .  XII. hó ágynak estem.   kérdeztem , a vese és vizhólyag nem beteg?   válasz :nem.  03.hó kértem tegyen értem valamit.   Válasz: inkotencia. Mondtam : gyúlladásom van nekem labor vizsgálat kell.       - Elözmény:     3   súlyos tüdőgyulladást nem észlelt, röntgent nem csináltatott.     kórház,hosszú ideig vénás injekció naponta   2x   4-4    lett a következménye. -  Most kértem,nézzen meg:ödémás test,vizben úszó, opálos szem,látásromlás,  arc tónús vesztett,lógó bőrrel, 20 évvel idősebb elhaló emberre útal.  Teljes étvágytalanság ,fogyás.   Vizeletvizsgálat eredménye : 110 hólyaghámsejt, valamennyi leukocita.Annyit mondott baktérium van benne, megfázta. 500 mg-os antibiótikumot irt fel,de még nem vagyok rendben azóta sem.Kérdésem: mit jelent 110 hólyaghámselyt ,mire útal ?Milyen vizsgálatot kellene elvégezni ? köszönettel F L-né.

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! A vizeletvizsgálat eredménye nem indokolja az általános állapot romlását. Javaslom, hogy történjen egy rutin vérkép, pajzsmirigyfunkció. Keressen fel ezen leletekkel belgyógyászati szakrendelést. Az elhúzódó panaszok miatt a kivizsgálás indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-03 14:46:31; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés