Varicokele?

Tisztelt Doktornő/Úr!

A jobb herezacskómban a here fölött/mögött egy viszonylag hosszú (valószínáleg) eret  tudok kitapintani, ami egy bizonyos hely után jobban tapinthatóvá válik (kicsit, mintha csomós lenne) , kitágul. Lehet, hogy varicokelém van, egyáltalán probléma ez? 17 éves vagyok.

Köszönöm válaszát.

Dr. Csuth Ágnes válasza varicocele témában

Kedves Kérdező!

Igen, valószínűleg varicocele, mely a here hőmérsékletét növeli, így ez a spermiumok termelődésére negatívan hat, a megtermékenyítő-képességet csökkentheti. Keressen fel urológust!

Kérdés: 2010. június 02., 13:30 ;Megválaszolva: 2010. június 02., 13:30
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Varicocele-műtét utáni...
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő: Varicokele-műtétem volt. Azt az utasítást kaptam, hogy két hétig ne szexeljek utána. A 12. napon...
Bal oldali varicokele mûtétem volt, 2...
Tisztelt Doktornö/úr! Amint azt már fentebb is említettem, hereviszér tágulatot allapítottak meg nálam, amit lassan két hete meg is operáltak. A...
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...