• Érelszakadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR.!

        Férjemnek hímvesszőműtéte volt érelszakadás miatt. A doktorúr szerint a műtét rendben zajlott. A seb már teljesen begyógyult. Érdeklődeni szeretnék Öntől, hogy a továbbiakban ez a műtét hogyan hat majd ki a nemi életeünkre. A mai napig fájdalmat érez és nem szívesen beszél a dologról.

        Köszönettel: K.K

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz, műtét témában

        Véleményem szerint ezt a kérdést az műtétet végző orvosnak kellen feltenniük, hiszen számtalan típusú hímvessző műtét (érműtét) létezik. Amennyiben a műtét rendben zajlott és párjának van spontán merevedése az mindenképpen jó jelnek vélhető. Az Ön részéről pedig nagyfokú empátia, illetve türelem szükségeltetik, hogy egy ilyen érzékeny terültetet érintő műtét után párjában oldani tudja a feszültséget és szorongást.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-07 20:50:43; Megválaszolva: 2010. június 07., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés