• babát szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm

        36 éves nő vagyok.3 gyermekem van.Most uj párom van akitöl gyermeket szeretnék.

        Egy éve nem védekezünk és nem sikerült teherbe esnem.A párom nem mindig tud mindig méhem irányába élvezni csak nagyon ritkán de más uton sikerül neki.És ugy vettem észre fitymaszükülete is van,de ez nem zavarja a sexuális együtlétet ugy vettem észre .És egy kisebb péniszgörbülete is van.Ezekkel A problémákkal is lehetek terhes.vagy van ami kizárja? 

         

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszgörbület témában

         Maga a pénis görbület egy adott szintig nem feltétlenül akadálya a gyermeknemzésnek, illetve a normális nemi életnek sem, inkább esztétikai probléma. 

        A fitymaszűkület azonban lehet oka, sőt ezenkívül fertőzés forrás is lehet. A mindennapi rendszeres higiéniéhez hozzátartozik az előbőr hátravonása és a makk környékének tisztán tartása. Egyes tanulmányok szerint azoknál a csoportoknál akikél ez elmarad, megnőhet a méhnyakrák illetve a pénis rák előfordulásának kockázata. 

        Javaslatom az, hogy párja keressen fel egy Urológia szakrendelést, ahol megítélik a fitymaszűkület mértékét, és esetleg kisebb műtéttel megoldják a problémát. 



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-24 11:42:05; Megválaszolva: 2010. május 24., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés