• Kérdes Hydrecole

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr!

        Egy honapja jobb oldali lágyéksérvel mütütek nem hálos modszer hanem a hagyományos!És nem tudtam hogy mutét uttan kell nadraot fell feni igy be dagatga herezsacskom merem mindenem jegeltem mindem nem ugy hogy 40 perc jegelés 25perc pihenö na ezt most abba hagytam 6napja észre vetem hogy jobb herem nagyob mint a bal mindg is nagyob volt de most meg nagyob ult meg alapitota  hogy több benne a folyadék de ez lehet meg a mutet miat is mert ott latak hogy mutet kozben nagyobak az erek ult semmi roszat nem alapitot meg visza mentem sebészhez aki urologusal meg nezete urologus meg alapitota hogy Hydrocele,van de nem nagy nem igenyel mutei be avatkozást! Az lene a kérdesem mi van ha megis igyenyel hogy operajak nem lehet gyerekem mi a kovetkezmenye mert papirpmom az van hogy Hydrocele.k.m.n. ez mit jelent várom a válaszat ellöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hydrocele témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A sérvműtét után időnként herevíz gyülem alakul ki. Önmagában ez egy ártalmatlan elváltozás, a gyermeknemzésre nincs hatással. K.m.n. = külön megnevezés nélkül.

         

         



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-27 14:24:00; Megválaszolva: 2010. május 27., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés