• Gombás fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/doktor nő!

        A problémám a következő. Pár napja azt vettem észre, hogy a péniszemből/hugycsőből kis fehér váladék jön, nem olyan híg, mint az ondó, annál szilárdabb, kicsit darabos. A fitymám egy kis részen piros, és néha csíp, de csak akkor, amikor ez a váladék jön, és vizelek utána, egyéb esetekben nem érzek semmit.

        Ez a "folyamat" naponta egyszer zajlik le úgymond. Én (sajnos) gombás fertőzésre gyanakszom, ugyanis a tünet előtti hétvégét egy idegen helyen töltöttem, és ott a fitymám hozzáért a WC deszkához, lehet ott kaptam el. ( Nemi életet az utóbbi időben nem éltem )

        A kérdésem a következő lenne:

        Ha ez gombás fertőzés, hogyan tudom ezt itthon kikezelni, anélkül, hogy orvoshoz mennék? Olvastam, hogy sok folyadékot ajánlott bevinni, valamint kerülni kell a sok szénhidrágot illetve cukrot.

        Ha ezt betartom el fognak múlni a tünetek, vagy szükséges egyéb kezelés is? (pl.: antibiotikum, esetleg kenőcs)

         

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a Fityma témában

        Kedves Kérdező!

        Ha nem szeretne orvoshoz fordulni, akkor a fenti diétás szabályok betartása mellett gombaellenes kenőcsöt, pl. Canestent használjon, fokozott higiénia javasolt még. Ha 1 hét alatt nem javul, mindenképp forduljon orvoshoz!



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-22 21:49:08; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés