• condyloma + húgyúti fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Nálam 5 éve diagnosztizáltak condyloma fertőzést(szerintem jelen pillanatban is van) és ebben az időszakban jött elő a húgyúti fertőzés is ami korábban nálam sosem volt.Havonta szedtem rá antibiotikumot mert 2 keresztes genny volt a vizeletemben.Lehet összefüggés a kettő között,tehát okozhatja a comdyloma a gennyes vizeletet?Már 2 éve nem jött elő a probléma csak bűzös volt mindig a vizeletem meg néha-néha csípett.Most viszont egy másik vizsgálat miatt kellett vizeletet vinnem és kiderült,hogy megint genny van benne.Szerintem azóta is gennyes volt csak nem mentem orvoshoz. Válaszát előre köszönöm! Tné

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Nehéz a kérdés, hiszen húgyuti fertőzést rengeteg tényző okozhat. Ki kell zárni vesekövességet, fejlődési rendellenességeket, egyéb hajlamosító tényezőket stb. Az Ön esetében a legfontosabb kérdés, hogy ki volt-e kezelve a condyloma. Amennyiben nem, úgy mihamarabb kezdje el a kezelést bőr és nemibeteg gondozóban.  Egy hólyagtükrözés sem ártana urológia szakrendelésen.   



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-22 21:46:35; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés