• Veseprobléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Egy hónappal ezelőtt minden előzetes jelzés nélkül erőteljesen elkezdett fájni a keresztcsontom, illetve derekamalomra hasonlított - leginkább a szülési fájd, valamint a két oldalam is a medencecsont felett, illetve esetenként olyan érzésem volt, mintha a petefészekre is kisugározna a fájdalom, ezek mellett be is lázasodtam. Fájdalomcsillapítóval a tüntek elmúltak. Pár nap múlva a fájdalom ismét jelentkezett, a háziorvos gyulladáscsökkentőt, valamint kismedencei, húgyúti fertőzés kezelésére szolgáló antibiotikumot írt fel, mivel vesehomok távozására, illetve kisebb fertőzésre gyanakodott. A vizeletem negatív volt, illetve soha nem is éreztem égető, fájó érzést.Eddig tüntementes voltam, a napokban viszont újra éreztem a derék, keresztcsonti enyhe fájást.Alhasi ultrahangra még nem tudtam elmenni.Nőgyógyásznál márciusban voltam méhszájseb fagyasztása miatt, ultrahangon nem látta a petefészek elváltozását.

        Egyértelműen a vese okozhatja a panaszokat, vagy nőgyógyászati probléma is lehet ez?

        32 éves édesanya

         

        WEBBeteg szakértő válasza a derékfájás témában

        Kedves Kérdező!

        A panasz oka lehet mozgásszervi, urológiai, nőgyógyászati is. Ismét szükséges lenne nőgyógyászati vizsgálat, hasi és kismedencei ultrahang elvégzése.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-06 11:41:46; Megválaszolva: 2010. május 06., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés