• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nö! Azt szeretném kérdezni, hogy a férjemnek mi lehet a baja? Napok óta ha pisil, csípi és fáj neki! Szinte már nem mer elmenni wc-re! A veséje nem fáj neki és láza sincs neki! Mi lehet a baja és mit tehetnénk ellene? A kamilla vagy a csipkebogyó tea jót tenne? Válaszát várom és köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Asszonyom!

        A tünetek húgyúti fertőzésre utalnak, ennyire elhúzódó panaszok esetén nem elég a házi gyógymód, antibiotikum szükséges, keresse fel a férje a háziorvost! Addi is míg orvoshoz eljut, illetve a kezelés kiegészítése céljából kisvirágú füzike tea javasolt.


        Kérdés: 2010-03-17 08:53:48; Megválaszolva: 2010. március 17., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.