• Mi lehet a baj? Vér van a vizeletben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Vér van a vizeletben.vérvételnél kicsit több a fehérje.Néha rám jön, töbszöri pisilés.Nem csip, nem fáj.Epe kövem van 18mm.Csináltak vese átfestést, ott megálapitottak egy születési rendeleneséget. Az egyik oldalt a vesében tágulat, utána lentebb a vezetéknél szükületet. Azt mondták edig nem okozott gondot, akkor ne foglalkozak vele. Azt nem mondták, hogy vesekövem is lenne.Vér mért van a vizeletben? Azt is mondták láthatatlan vese kövem van. Meg akartak müteni epeköröl, de köhögés miatt elhalasztották.Irtak már clion és nolicint, attól csökkent a vizelés, de vér még van benne.Nem tudom kihez forduljak.

        WEBBeteg szakértő válasza a véres vizelet témában

        Kedves Kérdező!

        A véres vizelet oka valóban lehet húgyúti kövesség, de gyulladás, daganat, véralvadásgátló szedése, egyéb gyógyszerek, stb. is okozhatják. Azt jvaslom, keressen fel elsőként urológust, további kivizsgálás szükséges a pontos ok tisztázásához. A vesebetegsége miatt nephrológiai gondozás javasolt.

        Az epekő miatt javasolt műtét, újra jegyeztesse elő magát műtétre.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-16 13:18:23; Megválaszolva: 2010. március 16., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.