• Here!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jónapot kivánok! nekem az lenne a kérdésem hogy természetes e az hogy ha a herém érzékeny? persze csak akkor ha például megpöckölöm vagy ilyesmi! nem tudom h mindig ilyen volt e mert nem néztem soha! nem érzek benne semmit sem hogy lenne! ugyan olyan mint régen! csak idegesít h úgy mikor megpöckölöm akkor érzékeny! Ez vaalmi betegség lehet?! várom a válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben nincs méretbeli változás és nyugalomban fájdalommentes nincs oka aggódni. Vágezzen rendszeres önellenőrzést és, ha méretbeli különbséget érez keressen fel urológiai szakvizsgálatot. A hormonális változások idején a fokozott érzékenység természetes dolog.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 21:43:23; Megválaszolva: 2010. március 10., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: