• Viszketés a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

         

         Kedves Doktor Úr/Nő!

        Azzal a problémámal fordulok önhöz, hogy körülbelül egy hete a péniszem a fityma területén elkezdett viszketni.elváltozás nem látható, egy-két kisebb hólyagocska figyelhető meg, de lehet már eddig is ott voltak, csak nem tűntek fel.

        Pár napja már vizeleti problémák is kezdődtek, szúró fájdalmat érzek közben, illetve égető érzést.

        Az lenne a kérdésem, hogy a viszketés miatt szükséges e bőrgyógyász, vagy elég ha a vizeleti problémákkal urulógushoz fordulok és megszűnik az általa felírt, javasolt terápia által.

        Köszönöm válaszát:

         

        Markus

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a viszketés témában

        Kedves Kérdező!

        Urológushoz fordulhat mindkét panaszával, nagy valószínűséggel valamilyen fertőzés okozza panaszát, de a kórokozó igazolásához vizsgálat szükséges.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-03-10 12:45:39; Megválaszolva: 2010. március 10., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: