• rövid fitymafék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr! Az a kérdésem, hogy merev hímvesszőmön a fitymát le tudom húzni egészen a makk pereméig, de utána ha tovább húznám akkor -kicsit kellemetlenül- megfeszül a fitymafék, és a makkomat "lehúzza". Nem tudom mennyire kellene tudnom hátrahúzni a fitymám, továbbá, hogy ez a feszülés mennyire zavarna szexuális együttlét közben (még nem volt...). Rövid a frenulum? (Ha igen, gondolom be kéne mennem urológiai rendelésre, arra a rövid ambuláns műtétre - elolvasgattam az ebben a témában feltett kérdéseket) Az a kérdésem továbbá, hogy elmenjek-e először a háziorvosomhoz, elmondjam neki is a problémámat - kérjek betutalót, vagy "csak úgy" sétáljak be (a Bp-i Szt. János Kórház van a legközelebb) egy járóbeteg rendelésre, és kérjek időpontot? A műtétet fizeti a TB? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a rövid fitymafék témában

        Igen, amennyiben zavarja bátran keressen fel egy urológiai szakrendelést. Az ilyen jellegű panaszok mindennaposak urológiai szakrendelésen, a műtét nagyon egyszerű, a TB fizeti.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-11 21:43:19; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?