• Letapadt bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot!

        Még régen volt egy fitymaszűkületem amit megműtöttek.( Sajnos csúnya lett a helye nemtudom miért) Most már nincs bőr a makkomon de az a helyzet hogy a bőr rá van tapadva a péniszre és nemtudom hátrahúzni. Ezzel így lehet élni? (Van egy ér ami középen van az nagyon vastag, de ez szerintem nem baj mert olvastam hogy másoknak is van ilyen, valaki így születik)

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaletapadás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A letapadt bőr ambulánsan megoldható. Emiatt keresen fel urológiai szakrendelést. A leírt véna minden férfinak megtalálható, így ez természetes.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Szabó Attila
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 19:07:40; Megválaszolva: 2010. március 09., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: