• Meggyógyulok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr! Tavaly májusban hasi úton méheltávolításom volt. Augusztusban laporoszkópos műtét volt, mivel folyadékgyülem lett a hasüregben.Novemberben még egy laporoszkópos műtét következett, mivel szintén folyadékgyülem lett, de már nagyobb és a belek közé beágyazódva a bal oldali petefészek/a gyülembe/, amit kivettek. A bélösszenövésekre ADEPT -et juttattak be.Kérdésem a következő:Azóta is vizeléskor szúró fájdalom a hasban és nyomó érzés a hólyagnál.Labor leleteim jók, nőgyógyászatilag is rendben, hasi CT jó. Akkor mi ez és el-e múlik mert nagyon kellemetlen és olyan mintha nagyon kellene vizelni, pedig nem.Van mikor nincs tünet, de van mikor meg nagyon nyom, olyan mintha /bocsánat/szüléskor a baba feje nyomna.Elnézést a hosszú levél miatt, de nagyon kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz? Senki nem ad tanácsot, hogy mit csináljak/vagy mit ne/! Tisztelettel és köszönöm a válaszát.47 éves vagyok.

        WEBBeteg szakértő válasza a vizelési inger témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, miért kellett a hasi méheltávolítás, és azt sem tudom, milyen folyadékgyüleme lett, amit még 2x meg kellett operálni. Emiatt azt sem tudom, vajon ez okozhatja-e a vizelési panaszokat. Azt viszont nem írja, hogy a vizelet volt-e vizsgálva? Mert egy hólyaghurut is okozhat hasonló panaszokat, ami kezeletlenül, vagy nem megfelelő antibiotikummal kezelve krónikus hólyaggyulladást is kialakíthat, így ebben az irányban mindenképpen ki kellene vizsgálni urológián.

         


        Kérdés: 2010-03-11 22:20:11; Megválaszolva: 2010. március 11., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?