• Hová induljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr /Nő!

        Egy pár héttel ezelőtt 1050 volt a baktérium szám a vizeletemben és a vörösvértest volt 8 A menstruáció végének tudta be a háziorvos a magasabb vörösvértest számot és a bacikra kaptam gyógyszert. Megismételtük a vizeletvizsgálatot a gyógyszeres kezelés után és elkeserített az eredmény.

        Fehérvérsejt  8 / látótér

        Laphámsejt 3 / látótér

        Vörösvértest 4 / látótér

        A baktérium már csak 598 a max. 500-as helyett.

        Nőgyógyászati probláma lehet? December elején voltam citologián. és minden rendben volt.

         

        Válaszát várva

        Köszönettel

        rebendi

         

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Rebendi!

        Javasolt lenne a vizelet tenyésztése, és célzott antibiotikum adása a kitenyészett kórokozó érzékenysége alapján, emiatt menjen vissza a háziorvoshoz. Ha nem gyógyul meg továbbra sem, akkor elképzelhető, hogy a nőgyógyászati fertőzés okoz felszálló húgyúti fertőzést, ebben az esetben nőgyógyászati vizsgálat is szükséges lesz. Addig is kisvirágú füzike teát javaslok.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-09 10:21:07; Megválaszolva: 2010. március 09., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: