• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        +++ volt a vizeletem és gyakori vizelési gondom volt. A háziorvosom ciprilon 500mg tablettát írt fel amit 10napig szedtem, tegnap fogyott el, de pár napja ismét gondom van a délutáni órákban ismét előjött a gyakori illetve állandó vizelési ingerem van,, ami az esti órákra 1 belső kellemetlen nyomással társul.Kevés volt a gyógyszer adagja vagy mi lehet a gond? Hová fordulhatok szakorvoshoz? Urológia vagy nőgyógyászat? 43éves nő vagyok. Köszönöm a választ előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Javaslom ismételje meg urológián a vizeletvizsgálatot, illetve egy tenyésztés sem ártana. Nőgyógyászati vizsgálatot, ha esedékes- ha nem, célszerű beiktatni. Az antibiotikum adagja nagyjából megfelelő volt, de lehet, hogy a baktérium rezisztens az adott gyógyszerre. Addig is javaslom fogyasszon szénsavmentes ásványvizet, valamnit tőzegáfonya kivonatot.


        Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-11 21:11:43; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: