• Pénisz probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot!

        A hímvesszőmmel olyan gond van hogy amikor izgulok, vagy félek valamitől akkor összemegy nagyon kicsire és nemtudok pisilni semmit sem. És nagyon kellemetlen érzés. De ha nemgondolok rá akkor helyre jön és semmi gond nincs. Ez mitől lehet?

        A másik problémám hogy nemtudom hátrahúzni a bőrt semennyire.(Nekem már 7 éves koromban volt egy fitymaszűkületi műtétem) (most 15 éves vagyok) Ezzel így lehet élni?

        WEBBeteg szakértő válasza a urológia témában

        Az ön által említett tünetek sokkal inkább lelki eredetűel lehetnek mint  szervi betegség.

        Mindamellett fitymaszűkülete miatt keressen fel egy Urológus szakorvost, akinek elmonhatja bátran többi panaszát is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 14:00:29; Megválaszolva: 2010. március 08., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: