• Nem veszem észre, ha vizelnem kell

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő vagy Doktor Úr! Amióta tudom az eszem, mindig megérzem éjszaka, ha vizelnem kell. Lehet, hogy nem lbredek fel rá, de az álmomon keresztül legalább eljut a tudatomhoz, és amikor felébredek reggel, emlékszem rá, hogy már 4 órával előtte is volt vizelési ingerem. Viszont az utóbbi két napban nem éreztem a szokásos érzést, ami akkor jelentkezik, ha vizelnem kell, viszont olyan erősen fájt a méhem vagy a petefészkem (az, ami mensturációkor szokott görcsölni), hogy 10x erősebben, mint amikor menstruálok. És nem tudtam, mi bajom, órákig nem tudtam aludni, míg reggel elmentem pisilni, és hirtelen elmúlt a fájdalom. Ez miért van? Miért nem a szokásos módon jelzi a testem, hogy pisilnem kell? Válaszát köszönöm szépen!

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaghurut témában

        Kedves Hölgyem!

        Jó lenne egy vizetvizsgálat, hogy lássák, nincs-e hólyaghurutja, emellett, mivel erős alhasi görcsei vannak, egy nőgyógyászati vizsgálaton ellenőrizni kellene, hogy nincs-e gyulaldás. Vannak olyan nőgyógyászati fertőzések, amik vizelési panaszt is okoznak, ez lehet az egyik ok.

         


        Dr. Szűcs Miklós
        urológus-andrológus Itt kérdezhet

        Dr. Szűcs Miklós

        Kérdés: 2010-03-08 21:39:18; Megválaszolva: 2010. március 08., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: