• Herek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur/No! 18 eves fiu vagyok! 2 nappal ezelott ahogy furodni keszultem eszre vettem hogy a bal herem lejebb van mint a jobb! azt szeretnem kerdezni h mi lehet az oka? mert volt amikor ugy egy kis szuro erzest ereztem de csak nagyon kis idejig es nagyon enyhen! mi lehet az oka h a bal herem lejebb van? A valaszt elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a here témában

        Anatómiai sajátosság az emberi fajnál, hogy a bal here lentebb található mint a jobb, ez természetes. Az okról pedig több oldalban tudnék beszámolni, ezért engedelmével most ezt nem teszem, lényeg hogy fejlődéstani oka van.

        Amennyiben a herékben tapint rezisztenciát, elváltozást, úgy  mindenképpen forduljon orvoshoz.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 13:58:27; Megválaszolva: 2010. március 08., 13:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: