• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr! Olyan problémáim vannak a nemi szervemmel hogy ha izgulok valami miatt akkor az összemegy kicsire és nem tudok vizelni. De ha nem gondolok arra hogy izgulok akkor semmi baj nincs. A nemi szervem felétől nagyon vastag az ér. Ez ugye nem baj doktor úr? A bőrt nem bírom hátrahúzni semennyire(kis koromban 7 évesen már volt egy műtétem) Műtét nélkül így lehet élni vele? Köszönöm hogy válaszol!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi szerv témában

        Az Ön által leírt vizelési panasz, feltehetően nem szervi probléma, sokkal inkább lelki eredetűnek gondolnám, azonban fitymaszűkülete miatt (amennyiben tényleg fennáll), mindenképpen keressen fel egy Urológiai szakrendelést.


        Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 13:54:31; Megválaszolva: 2010. március 08., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: