• fityma szűkület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy 21 éves fiu vagyok, és az lenne a problémám, hogy fityma szűkületem van. Nem lehet olyan vészes mert nem fáj, semmilyen állapotban. Nyugalmi állapotban észre sem lehet venni hogy gond lenne... "Izgalmi" állapotban azonban hátra lehet huzni, de nem teljesen... Nem merek szexuális kapcsolatot teremteni másokkal. Az lenne a kérdésem, hogy ettől függetlenül belemehetek-e szexuális kapcsolatba gond nélkül. Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaszűkület témában

        Az ilyen jellegű problémák azon túl, hogy fizikai gátat szabnak egy normális sexualis életnek, lelkiekben is megviselik a beteget, szorongást okozhatnak.

        Fitymaszűkülete önmagától sajnos nem fog megoldódni, ezért keressen fel egy Urológiai szakrendelést ahol segíteni tudnak problémáján.

         

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 13:48:46; Megválaszolva: 2010. március 08., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: