Vizeletfertőzés

Kedves doktorúr(nő)! 60-ik évembe vagyok, az utóbbi évekbe többször volt vizelet fertözési problémám. Azt hittem sikerült megszabadulnom a(baciktól)mert 1éve panasz mentes voltam. A mostani rutin vizelettenyésztő labor eredménybe 3-4 fehérvérsejtet mutat ki, a többi eredmény elfogadható a koromhoz illetve. Mit jelent ez mi a teendő tovább van-e ok a további aggodalomra? Köszönöm válaszát! tisztelettel Ancsi!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a vizelet témában

Kedves Ancsi!

Ha minden egyéb érték negatív, akkor 3-4 fehérvérsejt miatt ne aggódjon, nem utal betegségre, a hatérérték a látóterenként 10 fvs jelenléte, e fölötti érték utal gyulladásra.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 03., 10:28; Megválaszolva: 2010. március 03., 10:28
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen