• Fityma szűkület?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő,

        20 éves fiú vagyok és az a problámám, hogy mikor erekcióm van nem húzódik vissza a bőr a makkról. Erekció mentes állapotban semmi probléma nincs, teljesen jól visszamegy. Igazából nem okoz tüneteket, nem fáj, nem zavar sex közben sem, csak zavar a tudat, hogy annak fel kéne húzódnia. Mit lehetne tenni? köszönöm...

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt eltérés valóban fitymaszűkület. Egy urológiai vizsgálat szükséges, ahol a szűkült mértékétől függően a megoldást is meg tudják beszélni. Ne várja meg még panaszok fognak jelentkezni, most orvosoltassa a problémát.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 19:23:25; Megválaszolva: 2010. március 01., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés