• Mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktornő/Úr! A férjemnek 1-2 hete fáj a bal heréjénél, ami kiterjed a lábára, illetve az alhasára mikor mozog. Ha megtartja a heréit nem fáj annyira. Már régebben is volt, de 1-2 nap után elmúlt, nem ment vele orvoshoz. Ön szerint mi lehet a probléma? Válaszát köszönöm előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!
        Az ilyen jellegű panaszok legtöbbször kifejezett fizikai megterhelés után jelentkeznek, oka lényegében izomhúzódás, amely a here tájra sugárzik, spontán megszűnik pár nap pihentetés után.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-03-12 10:40:16; Megválaszolva: 2010. március 12., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?