• veseprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr!

        Urológushoz fordultam kb. 2 hete mert már egy jó ideje elég sűrűn kell wc-re mennem és ne olyan sugárban vizelek mint rég. Megvizsgált és a prosztatámat rendben találta de a vizeletemre azt mondta 1+ -es és gyógyszert írt fel. Ma vissza kellett mennem nem változott semmi és megnézet ismét ultrahangon. Azt mondta a bal vesém nagyobb talán ciszta van benne. Elküldött vérvételre a kért vizsgálat:f PSA Diagnózisra pedig ezt írta: C61HO kérdőjellel.

        Kérdezném, hogy mi ez?

        Köszönöm a válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Tisztelt Kérdező!

        Jól tette, hogy szakorvoshoz fordult.  Sűrű vizelési ingereit okozhatja fertőzés, kövesség, prostata megnagyobbodás.

        PSA: a prostata specifikus antigén vizsgálatot jelöli amelyet 50 év fölött a prostata vizsgálat, UH, mellett minden férfi betegünknek elvégzünk. 

        A C61H0 pedig egy kód, mellyel a prostata rosszindulatú megbetegedéseit jelöljük, egy nemzetközi kódrendszerből mely a diagnózisokat csoportosítja. Az ön esetében kérdőjeles (küldő diagnózis) azaz, gyanút jelöl, tehát nem végleges, (! ) további kivizsgálást igényel.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 08:22:19; Megválaszolva: 2010. március 01., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: