• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő olyan problémám lenne hogy a jobb herém vagyis a mellékherém kicsit fel van duzzadva és a herém tetején van egy kis pukli amit ha "simogatok"enyhén fáj! most kezdtem el edzeni lehet megerőltettem vagy nem tudom h ennek lehet e köze hozzá, de kicsit parázok h vmi nagy baj van:S 19 éves vagyok. eddig semmi bajom nem volt vele, meg senkinek a családba nem volt ilyen gondja.válaszát köszönöm...

        WEBBeteg szakértő válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ilyen jellegű panaszokkal a lehető leghamarabb keressen fel egy Urológus szakorvost, egyrészt a tünetei miatt másrészt, hogy megnyugodjon.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-01 21:25:02; Megválaszolva: 2010. március 01., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: