• Érzékeny herék, gyakori vizelés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dokotr Úr/Nő!

        Panaszom egy visszatérő panasz, 2 hónapja, 2 héten keresztül majd most 1 hete, érzékennyé váltak a heréim, illetve a környéke ( nem meghatározható, kellemetlen érzés), valamint rohamszerűen fél napon keresztül, de nem minden nap, fél óránként vizelés, fájdalom, csípés, elszineződés nincs. Alhasam is néha néha belenyilal. Párhuzamosan több problémám is van ( végbél berepedés, reflux?, gerincfájdalom - régi sérülésből). 8 éve jobb és baloldali herebiopsziám volt, gyereknemzési gondok miatt. Alkoholt nem fogyasztok, dohányzom. Napi 12 órás ülőmunkát végzek. Életmódomban (reflux, berepedés miatt) változtattam ideális súlyomra fogytam, napi fél óra intenzív mozgás, étrendem változatos. Volt 2 alkalommal vesekövem is. A többi panaszomból kifolyólag voltam vérvételen 1 hete, tökéletes. Nem tudom mit tehetnék orvostól orvosig járok (ezzel még nem), teázok sok folyadékot iszok (3, 5 liter).

        Előre is köszönöm segítségét!

        Maradok tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Először is amennyiben veseköve volt ne teázzon. Elsősorban szénsavmentes ásványvizet (többféle) szoktunk javasolni ilyen betegeknek.

        Az Ön által leírt tünetek éppúgy beleillenek egy kisebb vesekólika tüneteibe mint egy esetleges húgyuti fertőzésébe. Gerincfájdalmait sem szabad figyelmen kívül hagynunk.

        Véleményem szerint keressen fel egy Urológus szakorvost panaszaival.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 21:24:42; Megválaszolva: 2010. március 01., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: